Trainingen

Nieuwe trainingsdata voor eerste helft 20161 mei t/m 8 mei Human Resources
8 mei t/m 15 mei Leiding
15 mei t/m 22 mei Overigen

Persoonlijke groei

Ziet u het als een uitdaging uw grenzen te verkennen om verder te groeien? Geef u dan op voor een van onze trainingen. We hebben ervaring met het creëren van een omgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Wij bieden u onder andere drie trainingen aan die helemaal gericht zijn op uw persoonlijke groei.

Weten waar je staat, waar je naar toe wilt en dat omzetten in stappen om dat te bereiken. Deze inspirerende omgeving geeft een extra boost aan de training. En de coaching is nog effectiever door gebruik te maken van Reiss Profile.


Reiss profile


Afhankelijk van uw wens organiseren we onze trainingen in Nederland en op buitenlandse locaties.

In het najaar 2015 nemen we u bijvoorbeeld mee naar de Costa del Azahar. Wij ontvangen u in Peniscola, gelegen op een afstand van 1.780 kilometer van Utrecht. De rustigste kust van Spanje. Vol rust en inspiratie. Ideaal voor het geven van onze trainingen. Het luxe viersterren hotel bevindt zich direct aan zee.Valencia


U vertrekt op zondag vanaf Eindhoven Airport en u komt een week later weer op dezelfde luchthaven aan. Wilt u meer informatie download dan de brochure en het inschrijfformulier.

Of stuur een mail naar info@bewustlevencoaching.nl.

De trainers

De trainingen worden verzorgd door twee trainers.

John Delnoy

Persoonlijke groei is het centrale thema voor evenwicht tussen uitdagingen in werk en privé geluk. Als verandermanager heb ik vaak te maken met organisatorische wensen en de mensen die dat alles met elkaar moeten zien te realiseren. De één gaat dat gemakkelijk af en de ander heeft er meer moeite mee. Mijn rol is samen met u het evenwicht zoeken tussen wat wil ik, wat kan ik en wat doe ik. Samen concreet en praktisch zoeken naar de weg hoe de individuele drijfveren hierbij optimaal in te zetten zijn. Dit opent nieuwe onontdekte mogelijkheden naar persoonlijke groei en duurzaam geluk. Verrassingen liggen voor het grijpen, we maken ze samen zichtbaar.

Nic Leenders

De stijl van mijn coaching kent als basis een koppeling van de vragen van de harde buitenwereld met de individuele mogelijkheden en behoeften. In beweging komen en in beweging blijven. Met als doel persoonlijke groei van de betrokkene en daardoor groei van leef- en werkomgeving. Al naar gelang het individu zal ik hierbij middelen inzetten van confrontatie tot warmte. Ik ben gericht op concreetheid en houdt de focus op het coachdoel, waarbij lange -termijn -succes prioriteit heeft.Reviews / Reacties op brochure Fit for the Future

Op onze brochure Fit for the future hebben we meerdere reacties ontvangen, waarvan we u hierna de voornaamste doen toekomen.

Bewust leven door reflectie

Op dit stukje hebben we een aantal reacties ontvangen, variërend van weinig nieuws onder de zon tot te spiritueel. Het is onze overtuiging dat je alleen door er voortdurend bewust van te zijn, patronen kunt doorbreken. De vraag in extremis is of jouw patronen een deel van jou zijn, of dat jij bepaalt hoe jouw patronen er uit zien. En daartussen ligt een heel groot grijs gebied, dat aangeeft hoe het met de persoonlijke ontwikkeling is gesteld.

De training : Individuele aandacht

Op pagina 3 van de brochure staat deze zinsnede, die voor sommige lezers de indruk wekte, dat er sprake was van een extra training, genaamd "Individuele Aandacht". Dat is niet zo.

Fit for the future bestaat uit persoonlijke groei-trainingen voor:

  • Leiding
  • Human Resources
  • Overig

In alle trainingen is de individuele aandacht maximaal.

De trainers

Een aantal van onze lezers heeft de foto's van de trainers in de brochure gemist. Op de website staan de foto's bij de trainingen. We zullen bekijken of deze nog prominenter op de website geplaatst kunnen worden.

Waarin onderscheiden wij ons?

Meerdere lezers wilden weten hoe wij ons verhouden t.o.v. andere aanbieders van dit soort cursussen.

In een leven van jachten en jagen, vallen en opstaan, leer je welke zaken in het leven belangrijk zijn en welke niet. Je leert dat je veel te lang, veel teveel tijd hebt besteed aan zaken die er feitelijk niet of nauwelijks toe doen. Als trainers hebben we veel kennis, maar in het werkveld waarin wij ons begeven telt ervaring en leergeld net zo hard.

We zien nu veel mensen worstelen met levens-items. Dagelijks worden we geconfronteerd met stress en depressie. Dat alles hebben wij vertaald naar de praktijk en hoe deze is om te zetten naar persoonlijke groei. We kiezen derhalve niet voor een theoretisch-wetenschappelijke aanpak, maar veel meer een praktische, persoonlijke, individuele, ja confronterende aanpak.

Welke zijn de resultaten voor de cursist en welke voor de werkgever?

Meer persoonlijke groei betekent voor de cursist meer rust, een grotere tevredenheid en minder stress. Tegelijkertijd meer voldoening, meer genieten in werk en leven. Kortom een gezonder leven en meer vitaliteit.

Het effect voor de werkgever zal zijn dat een gezonder leven, een hogere inzetbaarheid van tevredener medewerkers met minder ziekteverzuim tot gevolg zal hebben.

Plaats van cursus

Is het noodzakelijk om de cursus in Spanje te houden?

De noodzaak is er niet. Echter: De keuze voor deze locatie in Spanje is er een van rust en inspiratie. Een week lang wordt de navelstreng met de ratrace doorgeknipt. U bent er helemaal uit, letterlijk en figuurlijk. De beklijving is maximaal.